Evenementen

EINDEJAARSACTIE 2020: een gevulde toilettas met persoonlijke hygiëne artikelen

 

Het Storm of Life project heeft als doel een toekomst te geven aan kansarme (wees)kinderen. Dit doen we door de kinderen kosteloos scholing te geven en dagelijkse een gratis maaltijd.

 

We streven ernaar om dit project self supporting te maken. Dit doen we dankzij een aantal nevenactiviteiten. Zo wordt o.a. de rijst, mais en groente, wat gebruikt wordt voor de maaltijden, zelf verbouwd. Een gedeelte van de rijst wordt ook verkocht op de markt. Daarnaast hebben we een waterfilterinstallatie dat rivierwater filtert tot drinkwater. Naast het eigen gebruik hiervan wordt dit drinkwater ook verkocht aan de community. Sinds vorig jaar zijn we gestart met een nieuw inkomsten genererend project; het eco-coal project. Hierbij wordt van groenafval ecologische briketten gemaakt ter vervanging van houtskool. Deze briketten worden vervolgens op diverse plaatsen in de omgeving verkocht.

 

De eindejaarsactie staat dit jaar in het teken van COVID-19. Dit virus beïnvloed ook in Ahero, Kenia, de dagelijkse gang van zaken. Het laatste goede bericht is dat geen van de kinderen of medewerkers van Storm of Life besmet zijn met het virus.

 

Met 15 euro kunnen wij een leuke tas kopen en dat vullen met artikelen zoals handdesinfectie gel, mondkapjes, en andere persoonlijke hygiëne artikelen.

 

Op dit moment zijn er ruim 100 kinderen verbonden aan het Storm of Life project.

Geeft u een of meerdere kinderen dit waardevolle cadeau?

 

Elk bedrag is welkom. Dit kan door te storten op IBAN:

 

NL22 ABNA 0458 3886 02

T.n.v. ‘Stichting Storm of Life’

 

Op onze Facebookpagina kun je volgen hoe de actie verloopt

 

toilettas

 

 

NAMENS DE KINDEREN; BEDANKT!!

 

kinderen voor het derde klaslokaal