Evenementen

eco-coals-9

 

EINDEJAARSPROJECT 2019: Transportmiddel

 

Het Storm of Life project heeft als doel een toekomst te geven aan kansarme (wees)kinderen. Dit doen we door de kinderen kosteloos scholing te geven en dagelijkse een gratis maaltijd.

 

We streven ernaar om dit project self supporting te maken. Dit doen we dankzij een aantal nevenactiviteiten. Zo wordt o.a. de rijst, mais en groente, wat gebruikt wordt voor de maaltijden, zelf verbouwd. Een gedeelte van de rijst wordt ook verkocht op de markt. Daarnaast hebben we een waterfilterinstallatie dat rivierwater filtert tot drinkwater. Naast het eigen gebruik hiervan wordt dit drinkwater ook verkocht aan de community.

 

Sinds dit jaar zijn we gestart met een nieuw inkomsten genererend project; het eco-coal project. Hierbij wordt van groenafval ecologische briketten gemaakt ter vervanging van houtskool. Deze ecologische briketten hebben veel voordelen:

 

  • Inkomsten voor het project Storm of Life en dus scholing voor kansarme (wees)kinderen.
  • Een oplossing voor de schaarste van houtskool.
  • Een betere en goedkopere variant op houtskool.
  • Lokale werkgelegenheid.
  • Een oplossing voor vermindering van afval.
  • Een duurzaam en natuurvriendelijk product.
  • Schonere leefomstandigheden voor de gebruikers.

 

We willen dit eco-coal project groter maken. Dat betekent dat we meer groenafval moeten verzamelen en transporteren naar de Storm of Life compound. En na het maken van de brikketten moeten deze naar de verkooppunt(en) getransporteerd worden. Om dit efficiënter te kunnen doen willen we met deze eindejaarsactie geld inzamelen voor een TRANSPORTMIDDEL. Een betaalbaar transportmiddel is een Tuk Tuk. Met deze Tuk Tuk kunnen we nog meer inkomsten generen voor het project.

 

Meer dan de helft van de kosten is al gesponsord. Helpt u ook mee?

Hiermee maakt u verschil in het leven van deze weeskinderen.

Dit kan door te storten op IBAN:

 

NL 22 ABNA 045 83 88 602

T.n.v. ‘Stichting Storm of Life’

O.v.v. Tuk Tuk

 

Op onze Facebookpagina kun je volgen hoe de actie verloopt

 

kinderen voor het derde klaslokaal